Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Erdekspor'dan buraya kadar Manisa Bel.spor: 3 Erdekspor: 1

Erdekspor

BAL Liginde oynayan Erdekspor, bu hafta Manisa deplasmanında Manisa Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı 3-1 kaybetti.

BAL Liginde oynayan Erdekspor, bu hafta Manisa deplasmanında Manisa Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı 3-1 kaybetti.
BAL Ligi 8. grup 25. hafta maçlarından Pazar günü Manisa'da oynanan ve zirve yarışını çok yakından ilgilendiren Manisa Belediyespor-Erdekspor arasındaki maçı ev sahibi ekip Manisa Belediyespor 3-1 kazandı.
BAL Ligi sezonunun son iki haftasına girilirken zirve yarışında iddialı olan iki ekibin karşı karşıya geldiği maçta fırsatları değerlendiren ev sahibi takım Manisa Belediyespor attığı üç gol ve aldığı üç puanla son haftaya oldukça iddialı girmiş oldu.
Manisa'da oynanan ve ilk yarısı 1-0 ev sahibi takım Manisa Belediyespor lehine kapanan maçın ikinci yarısında ağları bulan goller kadar sahadan çıkan kırmızı kartlı oyuncular vardı.
İkinci yarıya golle başlayan ev sahibi takım karşısında bir gol atarak farkı bire indiren Erdekspor ikinci golü ararken bu kez gördüğü bir kırmızı kartla bu önemli maçta 10 kişi kalarak büyük bir sürprizle karşılaştı.
Ardından gelen üçüncü golle sahada moral ve motivasyonu iyice bozulan Erdekspor, ilerleyen dakikalarda bir kırmızı kart daha görünce sahada 9 kişi kalarak 90 dakika sonunda sahadan 3-1 yenik ayrılıp ilçeye döndü.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı